Bekapcsolódás az Intelligens Dokumentumkereső program terjesztésébe

Egy különlegesen kedvező értékesítési rendszert kínálunk Önnek a program terjesztésére. A teljes bevételünk 50%-át a terjesztőink kapják! Szeretne köztük lenni?
Ön az alábbi két terjesztési lehetőség közül választhat:
Mint FORGALMAZÓ Ön adja el a programot. Ha felveszi a terméket a saját kínálatába, és ténylegesen eladja azt, akkor 50% jutalékban részesül. Mivel egyedi kulcsot kell küldenie az ügyfeleinek, és el kell számolnia a jutalékkal, írásbeli szerződést kell kötnie velünk a terjesztésről. A feltételeket az itt letölthető forgalmazói szerződésben olvashatja. Önnek két példányban kell kitöltenie és aláírnia a szerződést, majd mindkét példányt eljuttatnia a postacímünkre. A szerződés egyik példányát aláírás után visszapostázzuk Önnek. Mint AJÁNLÓ Ön hozzánk küldi az ügyfeleit, és az általunk realizált értékesítés után jutalékban részesül. Ön két jutalék kategóriába tartozhat:
  • Ajánlóként való regisztrálás után – ami díjmentes – azonnal a termék árának 25%-át írjuk Önnek jóvá mint jutalékot az Ön által elősegített értékesítésekből.
  • Ha három egymást követő hónapban összesen legalább 6 termék értékesítése történik az Ön ajánlásán keresztül, akkor Ön átkerül a kiemelt ajánlói kategóriába, és attól kezdve -1 évig - minden termék eladása vagy ajánlása után a bevétel FELE (50%-a) Önt illeti.

Az ajánlás útján történő terjesztés menete:

Miután Ön ajánlóként regisztrált a terjesztői programba, az ajánlói szerződésben foglalt feltételeknek megfelelően cégünktől kap két személyre szóló linket, melyet kitehet a weboldalára. A link mellé beilleszthet egy rövid leírást vagy ajánlást. Az érdeklődők a linkre való kattintással juthatnak el a részletekhez, valamint a termék megrendeléséhez a www.dokumentumkereses.hu weboldalra. Itt tölthetik le a terméket, itt rendelhetik meg, és közvetlenül a VIOLA Software Bt-nek fizetik ki a program árát. A program korlátlan használatához szükséges kulcsot is közvetlenül cégünktől kapja meg a vásárló.
Ön ajánlóként dönthet úgy, hogy a saját oldalán vezeti végig az érdeklődőt a vásárlási szándékig, pl. mert maga is meggyőződött a termék hasznosságáról, és ezt hitelesen tudja átadni az ügyfélkörének. Ebben az esetben nyilván hosszabb értékesítési szöveget, képeket, bemutató animációt is érdemes kitennie a honlapjára, ugyanakkor a termék megrendelését már közvetlenül a www.dokumentumkereses.hu honlap vásárlási adatokat tartalmazó űrlapján keresztül teheti lehetővé. Az eladás menete és az ajánlói jutalék elszámolása megegyezik az előző szakaszban leírtakkal.
Mint ajánlót cégünk értesíti Önt az oldalán/linkjén keresztül realizált vásárlásokról, majd az Ön által kiállított számla ellenében cégünk havonta kifizeti a jutalékot az Ön számlaszámára való utalással.
Az értékesítési szöveg összeállításához cégünk – közvetlenül vagy mintaként használható – segédanyagokat juttat el Önhöz, melyeket a saját weboldalának felépítéséhez igazíthat.
 

Bejelentkezés ajánlóknak

E-mail cím:
Jelszó: