Az intelligens dokumentum keresés ajánlása

Ezen megállapodás a VIOLA Software Bt (1114 Budapest, Kanizsai út 43., adószám: 28415651-2-43) és a Movelex Dokumentumkereső program ajánlója (továbbiakban Ajánló) között jön létre a www.dokumentumkereses.hu honlapon ajánlóként történő regisztrálással.
 1. Ajánló vállalja:
  1. A weboldalára kiteszi, vagy más módon továbbítja a regisztrációjakor kapott személyre szóló ajánlói linkjét, hogy érdeklődőket vezessen a www.dokumentumkereses.hu weboldalra.
  2. Belátása szerint rövid ajánló szöveget vagy egy hosszabb értékesítési leírást is mellékel az ajánlói linkjéhez, hogy érdeklődést keltsen a program iránt.
  3. A közreműködésével létrejött értékesítések (a ténylegesen befolyt összeg) után a forgalmától függően 25% vagy 50% mértékű jutalékban részesül: a következő hónap elején a számára elküldött elszámolás alapján számlát állít ki a VIOLA Software Bt felé, amennyiben a még el nem számolt jutalékának összege eléri az 5.000 Ft-ot.
  4. A kiemelt ajánlói jutalék kategóriába kerülés határa 2007. dec. 31-ig 2 tényleges értékesítés (befolyt vételárral), ami Ajánló közreműködésével jött létre. 2008. január 1. után ez a határ megemelkedik, az új határt a honlapon tesszük közzé.
 2. A VIOLA Software Bt vállalja
  1. Az Ajánló regisztrációja után e-mailben két személyre szóló ajánlói linket küld neki, melynek segítségével
   • az Ajánló a www.dokumentumkereses.hu weboldalra vezethet érdeklődőket, illetve
   • közvetlenül a www.dokumentumkereses.hu/megrendeles.php megrendelő űrlapra irányíthatja a vásárolni szándékozó ügyfeleket.
  2. Az Ajánló személyre szóló linkjei alapján beazonosítja, hogy mely megrendelők érkeznek az ő ajánlásával, és hozzáférhetővé teszi számára a rajta keresztül létrejövő forgalmat, megjelölve a ténylegesen befolyt összegeket.
  3. Az Ajánló számlaszámára való utalással öt munkanapon belül kiegyenlíti az Ajánló által küldött, az 1/c pont szerint kiállított számlát.
  4. Az ügyfélszolgálatán keresztül vállalja a programmal kapcsolatos használati, technikai problémák kezelését.
  5. A programot megvásárolt ügyfelek számára Interneten keresztül biztosítja a program frissítéseit.
 3. Megjegyzések:
  1. Előfordulhat, hogy valaki az Ajánló linkjén keresztül tölti le kipróbálásra a programot, megrendeléskor viszont közvetlenül a www.dokumentumkereses.hu honlapon regisztrál. Normális esetben ekkor is be tudjuk azonosítani, hogy ki volt az ajánlója. Ritkán megeshet, hogy az ügyfél időközben törölte a számítógépén tárolt átmeneti információkat (az ún. cookie-kat vagy sütiket), és ekkor már nem azonosítható be, hogy eredetileg kinek a linkjén keresztül töltötte le a próbaváltozatot. Az utóbbi eset korrigálása érdekében az Ajánlónak figyelmeztetnie kell az ügyfelet, hogy e-mailben küldje el nekünk az Ajánlója adatait (nevét és e-mail címét).
  2. Ajánló csak abban az esetben férhet hozzá a megrendelő nevéhez vagy e-mail címéhez, ha letöltéskor vagy megrendeléskor az ügyfél ezt engedélyezte. Ellenkező esetben Ajánló csak statisztikai összesítést kap a letöltések vagy megrendelések számáról, illetve a neki járó jutalékról.
 

Bejelentkezés ajánlóknak

E-mail cím:
Jelszó: